Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ce ar trebui sa facem daca intalnim un extraterestru?

Creat de adelinn, 24 Noiembrie 2006, 23:45:50

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Shiro Phoenix

Eu nu cred ca extraterestrii sunt agresivi, doar cei care nu sunt prea extra(adica cei artificiali, facuti de oameni), asa ca nu am avea de ce sa ne facem griji.
Sunt convinsa ca sunt chiar de treaba.  :wink:
"Avem timp sa ne facem iluzii si sa rascolim prin cenusa lor mai tarziu.Avem timp sa invatam lectii si sa le uitam mai apoi. Eroii sunt cei ce fac ce trebuie CAND trebuie, indiferent de consecinte." "Dominati cu mintea!Nu-i nimic mai frumos decat asta!"

Shiro Phoenix

Si ca sa fiu in topic....Daca as intalni un extraterestru eu una as incerca sa ii dau prajituri  :-D .Cred ca atunci s-ar indragosti de Terra.
Chiar ar fi interesant de facut un experiment cu ce le place si ce nu, ar fi dragut sa fim gazde primitoare nu?
Atata timp cat ei sunt prietenosi, sa fim si noi la fel  :-) .
"Avem timp sa ne facem iluzii si sa rascolim prin cenusa lor mai tarziu.Avem timp sa invatam lectii si sa le uitam mai apoi. Eroii sunt cei ce fac ce trebuie CAND trebuie, indiferent de consecinte." "Dominati cu mintea!Nu-i nimic mai frumos decat asta!"

adrian75

habar n-am ce as face daca as intalni un extraterestru...insa cu siguranta ar fi cea mai extraordinara experienta din viata mea! :lol:

fiulploii

Citat din: Dreamy din  24 Noiembrie 2006, 23:53:37
sa-l fotografiem de aproape :-D si clar cat mai clar va rog :lol: :lol:!!!

pentru cei care au avut intalniri de gradul V , se poate atasa o poza ? io zic ca daca s-a putut da cu tamaie , atunci s-a putut si face un photoshoot  :-D

No offence .

Citat din: pri3st3ss din  31 Mai 2007, 20:30:22

- in al doilea rand, .. : il voi contacta telepatic pe ciuciulete  :wink::-D, poate e totusi o iluzie...
.. poate ET va fi amabil sa se opreasca fata-profil :lol: si poate o sa imi dea si o adresa de mail/ id si un autograf...

S-a facut asta de catre cei care au avut intalnirea de gradul V ? contactare telepatico-astrala, adresa de e-mail , ID si autograf?

Nicipreaprea

Cand intalnim un extraterestru "veritabil", de obicei nu facem nimic. Mintea se opreste, iar natura isi urmeaza cursul firesc.  :lol:

fiulploii

Citat din: Nicipreaprea din  11 August 2011, 01:55:20
Cand intalnim un extraterestru "veritabil", de obicei nu facem nimic. Mintea se opreste, iar natura isi urmeaza cursul firesc.  :lol:

sublinierea imi apartine . Ai putea detalia ce inseamna prin cursul firesc al naturii?
Cuplarea navetei spatiale cu statia spatiala internationala si schimb de informatii ?

:roll:

Nicipreaprea

Citat din: fiulploii din  11 August 2011, 02:00:45
sublinierea imi apartine . Ai putea detalia ce inseamna prin cursul firesc al naturii?
Cuplarea navetei spatiale cu statia spatiala internationala si schimb de informatii ?

:roll:

A nu. Ziceam doar ca, daca el vrea sa-ti dea un ciocan in cap, tu esti pregatit pentru asta, te feresti animalic si ii zambesti irezistibil.  :lol:

Siberia

Noi, cand gasim pe strada un extraterestru / intraterestru / entitate ciudata, anuntam imediat militia  :-D la numarul de telefon: 22.22.22  :-D (sau politia  :-D)
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

calator astral

Citat din: Shiro Phoenix din  28 Martie 2010, 12:09:26
Daca as intalni un extraterestru eu una as incerca sa ii dau prajituri  :-D .Cred ca atunci s-ar indragosti de Terra.
o intentie de laudat! Dar intentie rimeaza cu "atentie!", deci nu orice fel de prajitura....
Lor nu le place decit SAVARINA,retine! Daca le dai vreo clatita,vreun ecler sau vreun diplomat cu frisca e inutil. Nu se vor atinge,iti da peste ochi cu el.
Din cite stiu eu in caz de intilnire cu un alien trebuie aplicata "Procedura X". X ca si celebrele raze, deci fara panica te opresti,"scanezi" cu ochii mintii si analizezi foarte rapid situatia dupa care inspiri puternic,expiri....nu te uiti sub nici o forma in ochii lui...faci la repezeala o cruce cu limba-n gura si scuipi (discret,in mica cantitate) de trei ori in sin,dupa care murmuri un Tatal-Nostru.
Daca ai aplicat aceste trei etape ale Procedurii esti sigur ca nu te poate rapi.
Dup-aia pretextezi si tu o nevoie urgenta ("o secunda,revin,ma duc pina la veceu") si o tulesti neicusorule unde vezi cu ochii,o zbughesti,fugi ca ben (johnson nu laden) ca de uciga-l toaca....
Partea a treia a Procedurii (neobligatorie, optionala) : vii pe rufon si ne faci o schita,sa iti confirmam ca e sigur un ieteu.
Hai, Doamne Ajuta....de acum esti "gata pentru contact".

Nox

Citat din: Nicipreaprea din  11 August 2011, 01:55:20

Intri în fight-or-flight. Iar dacă ceea ce experimentezi/vezi/simți depășește un anumit prag caracteristic individului respectiv te blochezi şi/sau faci pe tine de frică. Asta dacă nu ți se face tabula rasa înainte.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Xanadron

Citat din: Nox din  11 August 2011, 22:46:59
Intri în fight-or-flight. Iar dacă ceea ce experimentezi/vezi/simți depășește un anumit prag caracteristic individului respectiv te blochezi şi/sau faci pe tine de frică. Asta dacă nu ți se face tabula rasa înainte.

Strategia ce include exclusiv reactiile "fight-or-flight" e f. valabila doar pentru relatii inter-animalutze, dar Hollywoodul a ajuns sa ne-o bage subliminal in mintzi si apropo de eventualele intalniri om/ET.

Care, evident, pot avea multe alte laturi in afara de razboiala ori fuga - vezi intilnirea calator astral - reptilianca. :-D.

Lasind gluma la o parte acum, dar si reptoidele sexy, :-) exista citeva dezvaluiri ale existentei unor protocoale privind modul de interactiune om/ET - cu reguli obligatorii pentru angajatii umani ai bazelor militare secrete "mixte".
In momentul intilnirii unui reptilian :martiansad: deci (zic respectivii, evident) trebuie sa nu faci miscari bruste si sa te retragi usor, continuind sa ramai cu fatza spre el si cu  palmele "la vedere".

Chestie explicabila cumva... instinctiv cind vezi un shoparloi de 2,80-3,20 m inaltime, :evil: dar - gindesc eu acum cu putini-mi neuroni - asta denota o pozitie injusta dupa mine, de clara subordonare a oamenilor in raport cu ET - reptilieni cel putin. :x

Daca-s adevarate, indicatiile astea demonstreaza si faptul ca si-n locurile pomenite (baze mixte om/ET) nu chiar oricine are contact cu ET, interfatza cooperarii asteia fiind limitata la sefii coordonatori poate.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Daca intalnesti numai unul , nu e nici o problema , il ignori si treci pe partea cealalta a drumului  :lol:  dupa optica care zice ca tu esti buricu' Terrei si centru' Universului .

Problema devine cu adevarat interesanta atunci cand intalnesti doi sau mai multi extraterrani  :-o  si nici atunci nu e asa de grav ca atunci cand te intalnesc Ei pe tine  :-o 

Parerea mea e ca nu ai putinta de a face ceva decat in masura in care ti se permite . :-D

P.S.  offtopic . @Xanadron  , stii ceva de faptul ca valoarea adevarata a lui Pi ar fi 3,1446 ?  :|

AndreiASM

Citat din: Xanadron din  12 August 2011, 09:04:40
Strategia ce include exclusiv reactiile "fight-or-flight" e f. valabila doar pentru relatii inter-animalutze, dar Hollywoodul a ajuns sa ne-o bage subliminal in mintzi si apropo de eventualele intalniri om/ET.

Care, evident, pot avea multe alte laturi in afara de razboiala ori fuga - vezi intilnirea calator astral - reptilianca. :-D.

Lasind gluma la o parte acum, dar si reptoidele sexy, :-) exista citeva dezvaluiri ale existentei unor protocoale privind modul de interactiune om/ET - cu reguli obligatorii pentru angajatii umani ai bazelor militare secrete "mixte".
In momentul intilnirii unui reptilian :martiansad: deci (zic respectivii, evident) trebuie sa nu faci miscari bruste si sa te retragi usor, continuind sa ramai cu fatza spre el si cu  palmele "la vedere".

Chestie explicabila cumva... instinctiv cind vezi un shoparloi de 2,80-3,20 m inaltime, :evil: dar - gindesc eu acum cu putini-mi neuroni - asta denota o pozitie injusta dupa mine, de clara subordonare a oamenilor in raport cu ET - reptilieni cel putin. :x

Daca-s adevarate, indicatiile astea demonstreaza si faptul ca si-n locurile pomenite (baze mixte om/ET) nu chiar oricine are contact cu ET, interfatza cooperarii asteia fiind limitata la sefii coordonatori poate.

Alex Collier dadea un sfat mai pragmatic in ceea ce priveste soparloii, si anume "run like hell" (s-ar traduce prin "fugi cat te tin picioarele"). :D
Acuma, depinde si de ce rasa de extraterestru intalnesti; pentru noi are un impact semnificativ fiziologia acestora; daca ar arata exact ca oamenii, cu diferente extrem de subtile, ar fi mai ok dpdv psihologic, dar daca ar fi o entitate cu zeci de tentacule si 5 ochi, cred ca nu s-ar prea apropia lumea de ei, si contactul ar avea loc ceva mai dificil.

Oare daca ne-ar raspunde la 3 intrebari, la alegerea noastra, ce i-ati intreba?

calator astral

revin pe acest topic cu unele precizari necesare, deoarece sopîrlele s-au înmultit nepermis de mult, rapesc si se plimba nestingheriti pe Terra,nu e exclus ca oricare dintre voi sa întîlneasca accidental un reptilian.

Primul gest : daca vezi ditamai reptilianu ->nu cumva sa îi intorci spatele! inspiri puternic, expiri, eviti privirea directa în ochii lui.
Expui mîinile (fara sa le ridici, mare-mare atentie, usurel!) daca te intreaba ceva (cine esti, ce faci aici,cum de-ai ajuns aici, ce vrei, cam astea sînt întrebarile, ei vorbesc (si) româna, o româna putin arhaica) concentreaza-te sa intelegi si raspunzi scurt si calm, fara sa te lasi cuprins de teama (ei simt instinctiv modificarea cîmpului tau energetic si atunci te halesc!).

Daca în schimb este un grey (la fel de periculos, chiar mai violent,mai agresiv, desi micut) : îi vorbesti fara noima, dar pe un ton autoritar,ferm,fara agresivitate însa.
Daca schimbi structura frazei si inversezi cuvintele sau chiar inventezi unele cuvinte, el este pierdut,prea rational sa reziste, nu va putea întelege intentia ta si se va speria, va pleca.

Urban

Citat din: calator astral din  17 August 2011, 13:57:00
revin pe acest topic cu unele precizari necesare, deoarece sopîrlele s-au înmultit nepermis de mult, rapesc si se plimba nestingheriti pe Terra,nu e exclus ca oricare dintre voi sa întîlneasca accidental un reptilian.
Primul gest : daca vezi ditamai reptilianu ->nu cumva sa îi intorci spatele! inspiri puternic, expiri, eviti privirea directa în ochii lui. 

Cam asa ceva ?

Bivolaru emite .. fitzi pe receptie