Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Analiza simbolisticii spectacolelor de deschidere a diverse evenimente globale

Creat de fiulploii, 28 Iulie 2024, 20:29:52

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

fiulploii

  Nici nu stiu daca mai merita deschis un asemenea subiect fiindca dupa parerea mea, mesajele principale se transmit direct, totul e sa le vezi. Si eu zic ca ar merita inceput cu olimpiada de la Londra si terminand momentan cu cea de la Paris.

Apropo, la Paris cam toti ochii au fost acaparati de parodierea Cinei cea de taina scapandu-se din vedere ceea ce eu zic ca a fost mesajul principal. Incearca cineva sau e prea mare caldura?

abyss


fiulploii

Olimpiada de la Londra - 2012 - paturi de spital, copii, etc. De revazut. Ca o coincidenta, peste septe ani am avut ce? plin de paturi de spital, nu?
https://www.youtube.com/live/H2VPSjHnc2E?feature=shared
Anul asta, a fost un calaret anume? A fost. Si bineinteles ca prostii asa ca mine il asemuiesc cu al patrulea cal din seria finala. Ca o coincidenta, astept sa vad ce se va intampla peste aproximativ 7 ani apocaliptici, parca asa se numea cartea ceea a unui tip.
Dar incheierea, incheierea ce vrea sa zica? Cumva vreo invazie extra- sau intra- sau chiar inter- ? no, nu cred desi face parte din trilogia P[andemie]R[azboi]I[nvazie], aruncata asa in scarba acum ceva timp pe apele netului.

Hai sa traim, asa cum putem ! Evident, doar opinia mea si normal ar fi sa se exprime aici si alte opinii.

P.S. cati mai traim din cei ce postam pe aici?

Grifon

Trăim. Doar că nu mai postăm, stimate coleg. Nu are rost.

fiulploii

" Traiti ba, traiti! Ca de murit nu-i nici o scofala" a zis un haiduc
Interesant fenomenul cu "nu are rost", mai ales ca l-am trait si eu pe pielea mea atat in varianta postarii pe acest forum cat si in alte variante diverse. Impresia mea personala, impresie de natura S.F. , este ca se emite un anumit gen de "unde informationale" {oare ce or fi astea? tot electromagnetice insa mai speciale , ceva in genul celor folosite de ceea ce se numeste in armata , divizii de operatiuni speciale care nu fac altceva decat sa influenteze comportamentul uman prin emiterea de unde cu anumite caracteristici.

Cum contracaram? In afara de vointa nu cunosc nimic dar "ie greu , maica", "nu are rost". Partea aiurea nu e ca nu se posteaza pe forum, asta e nesemnificativ dupa mine. Cel mai important e ca exista  o apatie gen resemnare.  F interesant, nu?  Asta ori e indusa artificial , cum am zis, ori e naturala, greu de zis. 

Poate fi si un mecanism de reglare a supraconstiintei umane fiindca stim datorita diverselor experimente ca atunci cand oamenii se aduna intr-un grup sau traiesc mai multi in acelasi loc se formeaza o "chestie" energetica? informationala? care se alimenteaza din energia celor prezenti si determina anumite caracteristici acelui grup, in general , caracteristici "emotional-viscerale". Adica grupul nu prea gandeste logic, rational. Nu dezvolt, exista destula literatura in domeniu, curiosii au chatGPD sau gogu.

As fi doar curios daca nu e deranjul prea mare, de ce consideram ca nu are rost? O fi din cauza varstei? A inflatiei? A muzicii? 

abyss

👽👽👽👽 a vârstei ha-ha-ha, plus stresul ...vârstei. Suntem pentru mulți o generație expirată. Acum sunt alții pe val Gen Z, milenialii ... își iau informații de pe tic-tok. Adio cărți, trăiască recenziile și Coana AI.  Its game over. Trăim un ev al decoezivității.

Grifon

Nu cred că e (numai) vârsta - cel puțin la mine. Preocupări mai am, de pildă acum lucrez la un roman polițisto-fantastic centrat pe ideea unei a 4-a spațio-dimensiuni. Doar că mi s-a cam stins apetitul conversațional, mă frământ mai (Han)solo, ha-ha !

fiulploii

Citat din: abyss din  23 August 2024, 22:45:37... Suntem pentru mulți o generație expirată. Acum sunt alții pe val Gen Z, milenialii ... își iau informații de pe tic-tok. Adio cărți, trăiască recenziile și Coana AI.  Its game over. Trăim un ev al decoezivității.

Ai dat si raspunsul, suntem o generatie, nu esti singurul supravietuitor, deci? Vremurile se schimba, oamenii sunt altii dar informatiile au caile lor de diseminare-imprastiere. Mno, fiecare cu tactica lui, cu obiceiurile lui, cu raspunsurile lui...

Citat din: Grifon din  29 August 2024, 16:55:47.. Doar că mi s-a cam stins apetitul conversațional, mă frământ mai (Han)solo, ha-ha !

Succes la rezolvarea enigmelor spatiale, framantarea e doar prima etapa, nu? :)

Apropo de stingerea apetitului .. conversational, evident. Zice-se ca aceasta delasare globala ar fi rezultatul unei instalatii reptiliene pusa cu scopul de a tine jos frecventele umanitatii pentru a forma razboinicii necesari anumitor specii extraterestre. Dar poate incercam sa discutam despre asta pe alt subiect.