Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

2020 - Macaz la paradigmă

Creat de Grifon, 26 Martie 2020, 10:57:46

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

abyss

E ultimul strigăt al lui Sor-el. Să nu dați okii cu romanii.

Grifon

Nu ar trebui să ne mire acest furt grotesc. "Pandemia" a dat startul că pot face orice, oricum, oricand.
Măcar știm un lucru clar - tirania "bruxelleză" s-a incoronat, oficial astăzi, regină.

horia2008

poate ar trebui umpic definit furtul și tirania... pe care le pot clama ambele tabere... tirania sau înțelepciunea... cum s-ar mai zice...
să nu mă înțelegeți greșit

fiulploii

Eu am o nelămurire. Să ne aducem aminte de scena din Starwars in care Republica se sfârșește in mod democratic și începe domnia tiranică a senatorului Palpatine ( parcă, nu dați cu chietre dacă am greșit numele) . Dacă ați fi avut putere, ați fi oprit procesul democratic?

Scena 2. Stargate Atlantis. Când anticii au dezbătut democratic și au ales să nu folosească "nu mai știu ce armă" care le oferea posibilitatea să scape de dușmanii care amenințau însăși existența civilizației lor, a Anticilor.
   A fost etic ceea ce au făcut? Adică, e preferabil să mori cu principii sau să supraviețuiești incalcandu-le când e nevoie?

horia2008

... spui nelămurire... nelămurire e mult spus ? sau e puțin spus ?
... opinii cred că avem, da' ne cam codim pe aici
etic sau pragmatic... cum se zice în popor, depinde de care parte a p.. ești...
sabia are două tăișuri și precedentele sunt periculoase
unii avem nelămuriri, alții n-au niciun dubiu..
nasol moment...

Grifon

Până să pun problema la nivel de principii, eu sunt siderat de lejeritatea cu care se acceptă o "făcătură" de (nici) trei patale pe post de adevăr.
Aici e gravitatea maximală.
Dezbaterea "bine versus rău" ar avea sens doar in cazul in care ambele versiuni ar fi temeinic adevărate.
Asistăm, in opinia mea, la un teatru mai mult decât absurd, demn de epoca "post-adevăr".
Dar, in final, totul se reduce la reacția populară. Dacă cetățenii nu par să aibă o problemă majoră cu acest abuz monstruos...la ce să ne mai agităm noi ?

abyss

Nu se agită nimeni decât cei care se simt amenințați de către majoritatea tăcută. Aici Coana AI disperă.
Un caz asemănător e în state. De câteva săptămâni are loc o invazie de presupuse drone unele de dimensiunea unui microbuz. Apar noaptea, cu zecile, nu emit semnale radio, cel puțin asa se spune oficial. Partea bizară e ca înainte de acestea cineva anunța o invazie extraterestra. Ba unii erau de parere ca data de 3 decembrie s-a vehiculat cu mulți ani înainte.
Și vad ca nu se agită nimeni. Însă lucrurile de la o zi la alta escaladează...

abyss

În alt reportaj RC a făcut o predicție: din Ianuarie se va dezlănțui Iadul.

Probabil îl incoronează pe Biden...faraon!

abyss

Despre marea schimbare de macaz.
"O era a schimbărilor profunde, iar dacă tu crezi ca aceste schimbări se limitează doar la ceea ce simți acum te înșeli...va fi un tsunami...dar pe parcursul acestui tsunami adu-ți aminte sa zâmbești și sa manifești compasiune"

În concluzie, văzând tot ce se întâmplă pe fondul unor influențe astrale as putea crede ca se pregătește cea mai mare lovitura din istoria recenta a umanității.

liviutatarus

Se pare ca extraterestrii s-au saturat sa astepte dezvaluirea si se fac vazuti in toata lumea! Incluziv in Romania, la aeroportul din Tuzla au fost vazute "drone" sferice care au stat nemiscate timp de aproape doua ore si au disparut brusc! Sunt curios care este mersul, se pare ca evenimentul major din 2027 se intampla in 2025!

abyss

Iată ca explicațiile ar putea fi și altele chiar mai neplăcute:

https://x.com/joerogan/status/1868328609687171282

https://x.com/i/broadcasts/1mnxeAQVDOExX

sunnyboy

Sunt 2 povesti cu material radioactiv legate de povestea asta cu dronele - prima e spusa de acel producator de drone profesionale si militare, prezentat si de Joe Rogan pe X, cum ai aratat mai sus, care vorbeste despre zeci de bombe atomice pierdute in anii 90 iar una s-ar afla posibil in SUA si ar fi cautata cu drone purtatoare de senzori de radiatii gamma. Nu e imposibil, dar greu de potrivit cu lansarea dronelor de pe mare (cum au fiilmat martorii) si scump, nefezabil, cand puteai trimite niste baieti cu niste dube si detectoare pe teren si nu se prindea nimeni daca au detectoare de gaz sau de radiatii. 
A doua e ca in 2 decembrie ar fi pierdut Dorel de la Fancurieru' american un pachet ce continea material radioactiv si ca pe acesta il cauta dronele. Povestea asta pare falsa, pentru ca raportarile despre dronele de noapte au inceput mai repede (in noiembrie) iar materialul radioactiv pierdut e foarte mic si slab, de genul pastilelor folosite in senzorii industriali.

abyss

fiulploii

Fără supărare dar parcă era o regulă pe aici și anume dacă pui un video, mai ales lung, de zeci de minute, trebuie să pui și o descriere sumară din una, trei propoziții. Cred că așa e corect dar no, in vremurile astea, toți ne grăbim.

fiulploii

Citat din: Grifon din  29 Martie 2020, 11:13:41Nu e nimic de mirare, "rețeta" e veche.
Ín 1938, o adaptare radiofonică "Ràzboiul Lumilor", regizată de Orson Welles, dupà romanul omonim al lui H.G. Wells (de remarcat coincidența numelui - sincronicitate) a scos o droaie de americani ín stradă, panicați că suntem atacați de marțieni.
Nu cred cà atunci a fost un experiment comandat, ci poate doar, precum s-a explicat ulterior, o tentativă de a crește realismul regiei. Însă efectul din 1938, dincolo de ilaritate, a indicat multora cât de gigantică (și facilă ) poate fi manipularea prin mass-media.

Ei, păi dacă acum 80 de ani s-a prostit o lume numai cu o piesă radio, de ce să ne mirăm azi, când un ansamblu concertat TV / radio / Net / autorități / vedete / megafoane / etc. trâmbițează non-stop de o lună cà..."ne ia mama draqu"...
Doar cine are ràbdarea și iscusința de a analiza detalii poate scăpa, întrucâtva, de prosteala instituționalizată.

New Jersey din nou? capitolul doi din Razboiul Lumilor? Inginerie sociala? pentru care fenomen viitor? Cine e in spate? Dar cine e in fata data viitoare? Si cand?    eeh, multe intrebari, multe variante, faptele nu sunt nici ele sigure, cred ca minim 50 la suta este doar poveste massmedia. Dar poate gresesc...