Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Proiectul KIA

Creat de Siberia, 02 Noiembrie 2011, 12:29:12

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ganditorul

O ciorba de verdetza ar fi buna ... dar e o pofta imposibila daca nu am fost "teleportati" cu jumatate din oalele de la bucatarie. Asa ca ...reinventam roata olarului !
Mai grav e cu apa - nefiarta, pe o planeta necunoscuta ... e cea mai buna reteta sa ajungem de la 100% sanatate la 25% . Dar poate gasi izvoare si avem si medici care sa  confirme ca e potabila.

Nicipreaprea

Citat din: Ganditorul din  11 Noiembrie 2011, 21:25:56

Mai grav e cu apa - nefiarta, pe o planeta necunoscuta ... e cea mai buna reteta sa ajungem de la 100% sanatate la 25% . Dar poate gasi izvoare si avem si medici care sa  confirme ca e potabila.

Tulai doamne, e grav. Riscam sa murim de sete.  :mrgreen:
Trebuie citit manualul tehnic al planetei mai intai, sa vedem daca e periculos sa gandim prea mult. Sau nu.  :fullmoon:

angellla29

Citat din: Nicipreaprea din  11 Noiembrie 2011, 21:34:42
Tulai doamne, e grav. Riscam sa murim de sete.  :mrgreen:
Trebuie citit manualul tehnic al planetei mai intai, sa vedem daca e periculos sa gandim prea mult. Sau nu.  :fullmoon:

Eh...poate gasim noi ceva apa potabila...si ceva oale...daca suntem cuminti....poate primim mai mult :evil: de la bastinasele verzi....poate sunt si ceva bastinasi....

Siberia

Avem toate sansele sa murim de foame sau de sete langa foc daca nu ne mobilizam sa privim cu atentie in jurul nostru si sa exploram putin imprejurimile pentru a vedea ce putem sa folosim pentru supravietuire.
Voua va arde de bastinase verzi si nu stim nici macar daca exista o apa pe langa noi, o padure, orice, sau suntem in mijlocul unui camp :-D Pe de alta parte, daca vedeti o bastinasa verde ar trebui sa ne intrebam mai intai de ce e verde... sau nu ?! :-D
Voi ce vedeti in jurul vostru ?
Dezlipiti-va de focul ala odata -  sau vreti sa stam in continuare sa descifram viitorul in dansul flacarilor ?
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

padme

Citat din: Xanadron din  11 Noiembrie 2011, 18:44:44
Bastinoasa  :-D verzulie mi se pare mai plinutza, dar nu stiu dac-o fi la fel de gustoasa ca celelalte non-clorofiliene... (glumesc cu sugestiile astea canibale, dar cred ca e momentul s-o puneti macar de-o cina din buruieni fierte).

Aia am vrut sa zic si eu, pastrati-o p'aia verde sa aveti pe ce pune mana in caz de ceva :)))))))))))
Pe de alta parte calatorul astral, impreuna cu pregatirea lui militara de exceptie,  poate monitoriza populatia bastinasa si vedea ce mananca, de unde beau apa, etc.

padme

Citat din: romulus din  08 Noiembrie 2011, 17:24:44
Tu insa, ce faci, vii la... sapat gropi cu noi  pe KIA?
Hai maser, ca nu poate sa nu-ti placa , din moment ce ti-a placut Luke & Anakin Skywalker!!Asa, offtopic,  afla ca, si mie mi-a placut personajul Padme :-D !
Deci: hai pe kia , iti vei gasi cu siguranta un loc; este imposibil sa fi uitat sa te joci !
Am zis !

1-Merci de invitatie, dar si asa stau prea mult pe net, poate doar daca ma trezesc intr-o teleportare ceva si n-am incotro :))))))))
2- probabil se va intampla si de la sine in momentul in care o sa-mi dau seama ce faceti voi aici.....

S cu Z pt postari....

jean

Eu am cercetat putin inprejurimile taberei si am calcat pe o masa gelatinoasa. Aceasta a explodat ca un burete (ciuperca) si am fost inproscat cu un lichid gros galbui pe haine si pe fata. Din fericire are gustul dulceag si bun, nu este respingator. Cred ca poate fi folosit ca hrana, Cine mai incearca? :? :lol:.....Dac va fi vreo problema este cineva care se pricepe la medicina si care sa poata da primul ajutor? :?
Adevarul este dincolo de noi

angellla29

Citat din: jean din  11 Noiembrie 2011, 23:33:47
Eu am cercetat putin inprejurimile taberei si am calcat pe o masa gelatinoasa. Aceasta a explodat ca un burete (ciuperca) si am fost inproscat cu un lichid gros galbui pe haine si pe fata. Din fericire are gustul dulceag si bun, nu este respingator. Cred ca poate fi folosit ca hrana, Cine mai incearca? :? :lol:.....Dac va fi vreo problema este cineva care se pricepe la medicina si care sa poata da primul ajutor? :?

Pai spune-ne tu cum te simti....ca eu am auzit ceva pasi....in spatele nostru....niste pasi cam grei....Ce facem?

Tayka

Citat din: jean din  11 Noiembrie 2011, 23:33:47
Eu am cercetat putin inprejurimile taberei si am calcat pe o masa gelatinoasa. Aceasta a explodat ca un burete (ciuperca) si am fost inproscat cu un lichid gros galbui pe haine si pe fata....
Cred că ai dat într-o balegă de elefant care a mâncat ceva ce nu i-a prea plăcut ...
:? :-D
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

angellla29

Citat din: Tayka din  11 Noiembrie 2011, 23:56:15
Apropo câte ceva despre ..făcutul focului şi preparatul ..mâncării în sălbăticie.(asta că tot avem timp de taclale până mai aterizează şi ceilalţi).. :rocket:
Cică cei trei crai;Boc, Geoană si Băsescu naufragiază pe o insulă pustie. O iau toti trei prin desisuri, cautînd ceva de mâncare. După vreo patru ceasuri de căutare sterilă, Boc dă peste Băsescu, care-si frigea tacticos un grătar.
− Nea Trăiane,zise Boc lihnit de foame,.. sa stii că, de fapt, eu totdeauna te-am admirat. Esti un tip tare! Cel mai tare! Cât despre Geoană ăsta, vreau să-ti spun că nu mi-a prea plăcut niciodată!
La care Băsescu :
− Nu-i nimic, nu-ti place, nu manânci! :roll:
...Revenind on topic noi cum ne facem de mâncare acolo?...tragem la sorţi,sau începem cu cel mai gras.. :-P :|

Hai sa presupunem ca pentru inceput mai avem ceva...in "traistuta" ceva biscuiti acolo....important este cum a zis Siberia....sa plecam...dracului de langa foc....Dar ce facem ca in spatele nostru se aud pasi...si ceva zgomote cam....sinistre....Fratilor...deja imi e frica....

L.E. Apropo ce armament avem la noi??? In caz ca ne pomenim cu niste pradatori...

jean

Constatare: daca vorbim de un grup, persoane care vor sa fie impreuna, este nevoie de un pic de organizare. In momentul de fata aceasta lipseste.
- Este nevoie de o sedinta pt. cunoasterea membrilor grupului, stabilirea prioritatilor si grupurilor de actiune;
- Nu stim la ce se pricepe fiecare. Asta ajuta grupul sa stie la cine apeleze in caz de nevoie pt. rezolvarea unei probleme.
Eu cred ca pot fi in echipa care se ocupa de construtii si tehnica.
- nu este un inventar al obiectelor detinute de fiecare membru;
- este spre binele grupului daca informatiile noi sunt transmise tuturor membrilor grupului. Aaaaaa.... Am uitat pot fi transmise prin telepatie.
CitatDar ce facem ca in spatele nostru se aud pasi...si ceva zgomote cam....sinistre....Fratilor...deja imi e frica....
Pt. frica nu este loc, poate doar zburlitul parului. Frica face ca omul, grupul de oameni sa nu mai reationeze corect. Si stati linistiti zgomotele sunt amplificate datorita densitati mai mari a atmosferi. Pasii erau ai mei cand cercetam imprejurimile. :lol:
Adevarul este dincolo de noi

angellla29

Pai hai sa o luam metodic...Ce facem noi in situatia in care ne-am sculat toti in picioare si decidem sa plecam de langa foc...Eu zic ca e normal ca domnii sa se priceapa cat de cat la aparare....in caz ca ne intlanim cu niste dinozauri carnivori...sau pantere infometate....Hai sa zicem ca in spatele nostru e un Tyranozaurus....Tocmai cand voiam si noi sa plecam din blestemata de padure...a venit paguba de tyranozaur pe capul nostru...Ca deobicei animalele sunt atrase de foc...lumina...zgomote...Dumneavoastra domnilor si doamnelor sper sa aveti un plan B...pentru ca eu nu am decat  unu...RUUUUUUUUUUUUNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!

Bine hai sa zicem ca padurea e destul de mare si putem gasi un adapost pe undeva sa scapam de paguba de dinozaur...Nu stiu...astept idei.....

Tayka

Citat din: angellla29 din  12 Noiembrie 2011, 00:03:45
Hai sa  plecam...dracului de langa foc....Dar ce facem ca in spatele nostru se aud pasi...si ceva zgomote cam....sinistre....Fratilor...deja imi e frica....Apropo ce armament avem la noi?
Angelllyka-nu te speria! sânt lângă tine cu bota sus.Cum vine cineva cum l-am pocnit.Mănâncă biscuiţi deocamdată,până vânăm ceva,Roagă-l pe Jean poate-ţi dă ceva cremă din cea în care a călcat ca să întizi pe biscuiţi,dar dăi lui primul să mănânce,şi aşteaptă să vezi ce efect are,dacă i se zburleşte părul şi îi cresc caninii,va trebuii să-i administăm usturoi sau să sunăm la ..112 (prin telepatie) :lol: :evil:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

angellla29

Citat din: Tayka din  12 Noiembrie 2011, 00:55:06
Angelllyka-nu te speria! sânt lângă tine cu bota sus.Cum vine cineva cum l-am pocnit.Mănâncă biscuiţi deocamdată,până vânăm ceva,Roagă-l pe Jean poate-ţi dă ceva cremă din cea în care a călcat ca să întizi pe biscuiţi,dar dăi lui primul să mănânce,şi aşteaptă să vezi ce efect are,dacă i se zburleşte părul şi îi cresc caninii,va trebuii să-i administăm usturoi sau să sunăm la ..112 (prin telepatie) :lol: :evil:

Cu tyranozaurul pe urmele noastre si tie iti arde de mancare?! :wink: Nu multumesc...nu mananc dulciuri de felul meu....Dar daca zice Jean ca e buna....

StarDust

Jean are dreptate, e nevoie de organizare altfel nu va fi joc ci doar haos. Siberia a procedat corect punand un termen limita de inscriere, dar era necesar ca cei inscrisi sa faca si o lista de obiecte pe care o au asupra lor, si care sa nu mai poata fi modificata ulterior. Astfel participantii chiar vor fi pusi in situatia de a folosi doar un inventar limitat de obiecte in scopul supravietuirii.
Iar frica, zic eu, e elementul cel mai important care poate face diferenta intre supravietuire (adaptare), si esec :). a trece cat mai neobservat, si studiind in amanunt mediul in care te afli poate fi cheia succesului.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16