Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Proiectul KIA

Creat de Siberia, 02 Noiembrie 2011, 12:29:12

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

StarDust

Citat din: Ganditorul din  08 Noiembrie 2011, 17:00:09
...
(1)- Apar (instant) primii troli care cauta sa bruieze participarea la joc (blocand intreaga comunicare pe forum)
(2)- Administratia ia cea mai proasta decizie scindand topicul in 2 parti care creeaza confuzie - un topic Pr. KIA si un topic Pr. KIA la cosul de gunoi (ambele vizibile pt useri, desi cf uzuantelor cosul de gunoi e vizibil doar pt administratie).
(3)- Desi Trolii se immultesc si injura ca birjarii (Nox a capatat o astfel de injuratura de la Conection) ... nimeni nu ia vreo masura de blocare a IP-urilor.
(4)- Desi pe topicurile trolilor era mereu cel putin un "ascuns" (administrator) tarziu apar si primele masuri ale administratiei, trolii dispar partial, ...
...

(5)Deci jocul merge, e viu si pana acum a(am) supravietuit. Sa vedem ce va urma ...

Deci, astazi, in timp ce eram sub chiuveta cu cheia franceza in mana, reparand instalatia, subit, am fost teleportat subit in realitatea KIA pentru a oferi niste raspunsuri. Numerotarile din citat imi apartin, si voi raspunde la ele.

(1)E vorba de un singur TROLL care si-a cam facut de cap atat timp cat eu nu am fost online. Nu sunt BOT ca sa veghez forumul in fiecare minut, imi pare rau!

(2) Decizia de a separa cateva mesaje scrise de TROLL fara a le redenumi si a le muta la cosul de gunoi imi apartine si imi asum greseala! Asta s-a intamplat dupa ce eram deja satul de spam pe forum si mutasem o multime de postari la cos, si iarasi o multime sterse direct pentru ca erau ofensatoare. Din punctul meu de vedere,totusi asta ar fi creat confuzie doar pentru cine intra doar la modul superficial pe forum.

(3) A se vedea raspunsul de la pct.1!

(4) Eu nu intru niciodata pe ascuns, iar masurile le-am luat de indata ce am intrat online.

(5) Mult succes! Dar stand si pierzand vremea cu teorii ale "conspiratiei" in realitatea KIA, e posibil ca sansele de supravietuire sa se reduca drastic. (sper ca stiti de gluma)! ;)

Trebuie sa ma retrag... sunt semne ca tunelul temporar se inchide...
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

sunshine

Citat din: StarDust din  08 Noiembrie 2011, 21:30:44
Deci, astazi, in timp ce eram sub chiuveta cu cheia franceza in mana, reparand instalatia, subit, am fost teleportat subit in realitatea KIA pentru a oferi niste raspunsuri. Numerotarile din citat imi apartin, si voi raspunde la ele.

(1)E vorba de un singur TROLL care si-a cam facut de cap atat timp cat eu nu am fost online. Nu sunt BOT ca sa veghez forumul in fiecare minut, imi pare rau!

(2) Decizia de a separa cateva mesaje scrise de TROLL fara a le redenumi si a le muta la cosul de gunoi imi apartine si imi asum greseala! Asta s-a intamplat dupa ce eram deja satul de spam pe forum si mutasem o multime de postari la cos, si iarasi o multime sterse direct pentru ca erau ofensatoare. Din punctul meu de vedere,totusi asta ar fi creat confuzie doar pentru cine intra doar la modul superficial pe forum.

(3) A se vedea raspunsul de la pct.1!

(4) Eu nu intru niciodata pe ascuns, iar masurile le-am luat de indata ce am intrat online.

(5) Mult succes! Dar stand si pierzand vremea cu teorii ale "conspiratiei" in realitatea KIA, e posibil ca sansele de supravietuire sa se reduca drastic. (sper ca stiti de gluma)! ;)

Trebuie sa ma retrag... sunt semne ca tunelul temporar se inchide...

Sint semne ca tunelul temporar se inchide?

Sau se inchide tunelul temporal ?

Ganditorul

Poate ca m-am facut gresit inteles - nu e vb de conspiratie si acuzatie. E o realitate in care apar erori, neintelegeri... realitate careia i-am facut fata, si ar trebui sa fim mandrii ca nu am cedat nervozitatii, orgoliilor etc etc.
De aici incolo discutia poate genera subiecte din ce in ce mai interesante nu numai in KIA ci in intreg forumul.

angellla29

Deci...ce facem? Tot langa foc?.....Haideti fratilor, ca banuiesc ca am defrisat toata padurea pentru lemne de foc....Si ne amendeaza astia....ma rog, locuitorii planetei KIA!!  :-P

StarDust

Citat din: sunshine din  09 Noiembrie 2011, 02:59:08

Sint semne ca tunelul temporar se inchide?

Sau se inchide tunelul temporal ?

Evident ca temporal, dar din cauza grabei mi-a scapat eroarea de tastare, nu am observat-o. Nu prea am avut timp sa postez, de aceea am si preferat sa pun un singur citat si sa raspund pe puncte... Oricum, e bine ca ai semnalat eroarea.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

sunshine

E bine? Multumesc.
Ca apreciere, iata si ultimul meu cuvint de bucurie:

Sidsel Endresen & Bugge Wesseltoft - Try

Urban

Ok.
Presupunem ca avem deja o buna perioada de timp de la "event"... s-au terminat sandwichurile din gentile doamnelor si domnisoarelor, pastilele de Orbit si brichetele si momentan nu avem cu ce sa aprindem focul, respectivul care ar fi trebuit sa pazeasca "focul sacru" a dat-o in bara si a adormit.
Sunt curios cati reusesc sa aprinda un foc fara brichete, chibrituri, aprinzatoare sau lupe... evident cu dovezi palpabile (mostra video) si sa il posteze aici... fericitul va primi titlul de Mare Preot al comunitatii  :mrgreen:
Asta ca sa intram un pic si pe partea practica si sa nu ramanem doar cu "vise Kia"...
Succes!

Ganditorul

Asta e greu ???
Sa trecem peste partea in care avem acces la cunostinte de chimie si putem obtine focul prin reactie chimica. Dar focul se aprinde usor cu amnar sau cum se vede in filmul de mai jos ...prin frecare, sau daca ne dor palmele ...prin incropirea unui arcush care sa miste batul central.
Refuz titlul de "mare preot" propus. Refuz cu placere orice forma de "preotzire" pe KIA. Prefer sa fiu liber cugetator ... fara tagma trantorilor din categoria "dogmatism religios".
hand drill fire mulefat yucca

sau cu "arcush"

Fire by Friction - Bow Drill Method

Urban

Citat din: Ganditorul din  11 Noiembrie 2011, 11:45:21
Asta e greu ???
Sa trecem peste partea in care avem acces la cunostinte de chimie si putem obtine focul prin reactie chimica. Dar focul se aprinde usor cu amnar sau cum se vede in filmul de mai jos ...prin frecare, sau daca ne dor palmele ...prin incropirea unui arcush care sa miste batul central.
Refuz titlul de "mare preot" propus. Refuz cu placere orice forma de "preotzire" pe KIA. Prefer sa fiu liber cugetator ... fara tagma trantorilor din categoria "dogmatism religios".
hand drill fire mulefat yucca

sau cu "arcush"

Fire by Friction - Bow Drill Method

Oke, de acord cu tine... atata doar ca "mostra" nu iti apartine.

Ganditorul

Adica voiai sa aduc lemne si frunze in casa - sa fac focul pe parchet in sufragerie (ca tiganii) si sa filmez asta numai ca sa te conving ca se poate ??  :evil: :martiansad:

Dar ce necredincios esti domnul meu, crezi doar ce vezi sau... pe ce pui mana domnia ta  !!!
Sunt curios ce dovezi o sa ceri cand va trebui sa construim in KIA si niste "latrine" (ca orice tabara care se respecta trebuie sa aiba si asa ceva ). Si mai ales la ce adresa (de mail  :martiansad: ) trebuiesc trimise aceste dovezi ! :evil:

horia2008

Citat din: Ganditorul din  11 Noiembrie 2011, 14:49:35
Adica voiai sa aduc lemne si frunze in casa - sa fac focul pe parchet in sufragerie (ca tiganii) si sa filmez asta....
Lasa Ganditorule ca ala din clipul postat de tine a facut-o pe mocheta in balcon :lol:, deci se poate  :-D :-D :-D :mrgreen:
Doar Urban vorbea de partea practica.... :|

Urban

Citat din: Ganditorul din  11 Noiembrie 2011, 14:49:35
Adica voiai sa aduc lemne si frunze in casa - sa fac focul pe parchet in sufragerie (ca tiganii) si sa filmez asta numai ca sa te conving ca se poate ??  :evil: :martiansad:

Dar ce necredincios esti domnul meu, crezi doar ce vezi sau... pe ce pui mana domnia ta  !!!
Sunt curios ce dovezi o sa ceri cand va trebui sa construim in KIA si niste "latrine" (ca orice tabara care se respecta trebuie sa aiba si asa ceva ). Si mai ales la ce adresa (de mail  :martiansad: ) trebuiesc trimise aceste dovezi ! :evil:

Fara indoiala ca "se poate", ideea era sa vedem daca vreunul dintre participanti "poate" ca doar despre ei discutam si nu despre Mr. John de pe Youtube... nu crezi?
Daca eu iti spun acum ca iti fac o bomba atomica ma crezi pe cuvant?  :-D

Siberia

Eu am la mine in geanta mereu o bricheta (cel putin), un amnar si o lupa :-D (asta fiindca mi se par mai utile decat machiajele :-D) asa ca pentru o perioada ar trebui sa reusim sa ne descurcam cu focul.
Mai am un briceag VictorInox, un pix, o agenda, unul sau doua plicuri de ness instant, un spray lacrimogen si alte cateva mici nimicuri gen chei, portmoneu, telefon...
Daca se termina gazu-n brichete sau pierdem amnarul, ne mai ramane lupa la indemana. Daca o pierdem si pe aia, sper sa aibe colega @angellla vreo oglinjoara la ea...
Daca nici oglinjoara n-avem, atunci ar trebui sa dam din maini si sa aprindem focul cu niste frunze, paie sau surcele.
Daca nici asa nu merge, atunci am putea sa ne frecam palmele pana iau foc :-D

Fire Hands
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

angellla29

Citat din: Siberia din  11 Noiembrie 2011, 16:57:33
Eu am la mine in geanta mereu o bricheta (cel putin), un amnar si o lupa :-D (asta fiindca mi se par mai utile decat machiajele :-D) asa ca pentru o perioada ar trebui sa reusim sa ne descurcam cu focul.
Mai am un briceag VictorInox, un pix, o agenda, unul sau doua plicuri de ness instant, un spray lacrimogen si alte cateva mici nimicuri gen chei, portmoneu, telefon...
Daca se termina gazu-n brichete sau pierdem amnarul, ne mai ramane lupa la indemana. Daca o pierdem si pe aia, sper sa aibe colega @angellla vreo oglinjoara la ea...
Daca nici oglinjoara n-avem, atunci ar trebui sa dam din maini si sa aprindem focul cu niste frunze, paie sau surcele.
Daca nici asa nu merge, atunci am putea sa ne frecam palmele pana iau foc :-D

Fire Hands

Pai nu mai plecaram de langa foc? Haide sa cercetam padurea....si sa facem ceva de mancare....ca imi este foame....Chiar... domnii sunt pregatiti de vanatoare? Nu de indigene....ca stiu ca sunt pregatiti intodeauna pentru astfel de" vanatoare".... dar cu "burta goala" nu prea merge.... :evil: Glumesc acum....

Exemple de indigene....acum decideti care sa "ramana":

Xanadron

Bastinoasa  :-D verzulie mi se pare mai plinutza, dar nu stiu dac-o fi la fel de gustoasa ca celelalte non-clorofiliene... (glumesc cu sugestiile astea canibale, dar cred ca e momentul s-o puneti macar de-o cina din buruieni fierte).

Asta, doar daca reusiti sa aprindeti totusi focul.  :roll: Fiindca-s si planete unde burnitzeaza continuu, ca-ntr-o nuvela SF de Clifford D. Simak mi se pare, in care ploaia cu efecte stranii la dizolvase naufragiatilor paminteni si toate hainele.

Povestea-i mai lunga, expeditionarii terrieni esuati hranindu-se c-un muschi comestibil omniprezent, iar intr-un final fiind capturati de-o rasa ET :-( cam grabita care ii credea initzial animalici, vazindu-i la costumul lui Adam&Eva. :|
Pina in clipa cind, inchisi intr-o cusca mare intr-un gen de gradina zoologica de pe planeta ET-ilor, :planet: inchid si ei intr-o cusca mai mica (facuta din liane) o vietate inofensiva.

Moment in catre ET-ii ii elibereaza, cu scuze - si-o explicatie cinica, de genul: "Doar fiintzele rationale tin alte fiintza in custi". 8-)

...Vedeti deci ce infinitate de scenarii se pot imagina? :roll: Si-aici pe KIA nu prea vad miscare... :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/