Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cum credeti ca vom ajunge in 2012 ?

Creat de OzN_HunteR, 19 August 2010, 23:30:57

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ce se va intampla cu soarele ?

Nimic
Vor avea loc erupti Minore
Vor avea loc erupti Majore
Va exploda
Va tranmite informatii catre mintile noastre

Urban

Citat din: Nox din  03 Octombrie 2010, 23:49:09
La mine gãsește doar 490.000.000.
Am dat ca parametru de cãutare "2011" și am gãsit 1.280.000.000 de rezultate.
"2010"  21.410.000.000...
"2009" 11.290.000.000, º.a.m.d.

Ma rog, in cursul dupa-amiezii erau 500 si un pic, nu asta e esenta mesajului.

StarDust

Citat din: Urban din  03 Octombrie 2010, 23:24:36

Si totusi, 2012 inseamna mai mult de atat... inseamna si Speranta in Inceputul unei Lumi Noi, o Re-Geneza a Omului Nou... o Lume in care vom putea citi literatura de calitate in loc de tabloide infecte, o lume in care vom avea posibilitatea cu totii sa urmarim cele mai noi inovatii in domenii stiintifice de avantgarda in loc de "Stirile de la ora 5", o lume in care vom face sport in loc sa-l comentam la televizor, o lume in care vom educa copii exact asa cum trebuie in loc sa le trimitem bani din strainatate, o lume in care sa putem trai fara teama zilei de maine, fara teama de a iesi noaptea la o plimbare prin parc, o lume fara teama de Schimbare.
...
Diversitatea din Unitate.

Doamne ajuta! Urban eu sper ca tot ceea ce ai scris mai sus sa se intample. Sper ca vom fi cu totii sanatosi si vom schimba pe acest forum, in 2013 impresii despre anul 2012! (oricare vor fi acelea) .Desi personal cred ca daca se va intampla ceva in 2012, se va intampla ceva rau, facut de mana noastra, nu de la mama natura. Vom trai (sper) si vom vedea...
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Xanadron

Interesant "PTA" (Program Terra Alternativ), Urban...  8-) Si, mai ales, cu o prezumtiva evolutie incluzind mai multi factori "imponderabili" si cu o tenta mai putin... cinica, sa zicem, decit cea a "originalului" atit de ingenios argumentat prin deductii/interpretari de sorginte genetica, de catre Toni Victor Moldovan! Motiv pentru care l-am si intrebat pe dl. dr. TVM, in topicul dedicat domniei sale, daca nu cumva si-a mai schimbat intre timp punctul de vedere apropo de cinicul program a "Zeilor Recoltatori de Sufete". (aici nu ma abtin si adaug un "n.b."... pentru amicul @biss ;) - observi poate divergentza totala in raport cu teoria greeristica a "ET-ilor exclusiv buni"...)
Ba chiar mai optimist si logic-evolutiv (finalul tranzitoriu = Judecata de Apoi in versiunea ta de "salt cuantic al Constiintzei") decit cel predicat de catre obtuza - fiindca fixista, limitata, maniheista si profund manipulatoria (dupa mine si nu numai) - Dogma crestina.

Evident ca doar viitorul (apropiat, zic eu, si nu anii 2055 sau 2113) ne va arata cine a avut (pre)viziuni mai fidele, dar asta nu ne impiedica sa... pritocim fiecare versiunea lui de viitor, influentat evident si de varianta lui de trecut/istorie "neoficiala". Zona in care subscriu ipotezei tale de coagulare a Retzelei Globale (cu nucleu monarhic, dar si... monahic, :evil: al primilor "intermediari dintre Ceruri si Turma"), dar inglobind treptat si parghiile actualului complex industrial-militar-bancar (nu mai repet decit "micul detaliu" al detinerii in proprietate de catre familia regala britanica a circa 16% din suprafata uscatului Terrei).

Posibil ca "zeii antropomorfi" mentionati de tine sa fi fost oameni metamorfozati in legende, dar eu continui sa cred ca ei, zeii, au fost (si sint... bine-mersi si-n continuare) NON-UMANI. Trupa lor de acoliti-executanti insa, clar ca-s umani (unii cel putin, chiar daca actiunie lor induc senzatia unei absentze totale a empatiei si-a altor trairi/sentimente omenesti). :-(

Nu subscriu nici la ipotetica victorie a Retzelei Globale in razboiul cu Societatile Secrete, ce se apropie inevitabil, sub forma unui conflict in 3 trepte descris destul de exact de whistleblowerii ipotezei "The Anglo-Saxon Mission", chiar daca tu intrevezi o victorie "a la Pyrrhus" - cu rezultate catastrofice pentru invingatori - a primilor, cu numeroase structuri ale Statului Planetar "zguduite din temelii". ...Doar dupa viitorul Mare Razboi? Sau dupa combinatia Razboi/evenimente geofizice majore oare?! :roll:

...Si stii de ce? Povestea-i mai lunga (a formarii convingerii mele), dar o sa-ncerc s-o comprim cumva: pina nu demult, credeam de pilda ca binecunoscutul (pentru unii) Benjamin Fulford e cumva "exaltat" (ca sa nu zic... "apucat" sau vinzator de gogosi  :lol: ) cu dezvaluirile lui din culisele razboiului... tacut deocamdata dintre Rothschilzi/Rockefelleri & Co (Western Establishment) pe de-o parte si Yakuza/Triade etc (New Asian Power) pe de alta, dar unele evolutii recente m-au convins ca nu-i. Fiindca organizarea Yakuzei, de exemplu, e chiar superioara unor celebre servicii oficiale "din trei litere". Iar faptul ca lucreaza in mod nemijlocit pentru Imparatul Japoniei (care si el e de fapt... independent de Retzea, dar dependent in sensul de "asociat" cu actualii nazisti atit de subevaluati si doar aparent invizibili - parerea mea doar, clar) devine din ce in ce mai evident.

In fine, o radiografie a conexiunilor globale imaginate de fiecare e greu sa-ncapa aici si-acum, in plus nimic din ce-i plauzibil nu poate fi respins aprioric, da-i clar ca un final constind in Actiunea Constiintei Trezite, asa cum bine ai rezumat in postarea ta, ar fi nu doar o fantasma nascuta din impulsiuni pozitiviste general-umane, ci chiar din noima implacabila a Evolutiei. :rainbow:

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mr

"PT", "PTA"...sau oricare "PTx" ar exista...nu rezolva problema condensarii unei concluzii clare asupra ce ni se intampla pe planeta asta. Oricum sunt interese individuale si aceste "gasti", ce controleaza parti din "turma", se bat intre ele pentru chestii joase.

Noi, cei care parem parasutati aici (prin faptul ca indraznim sa descalcim itele cu o tenta vadit altruista), nu facem decat sa ne chinuim sa scoatem piatra aruncata de mai marii "gastilor", numarandu-ne astfel printre cei 1001 de binevoitori de care pomenea prietenul Xanadron. Bun, nobil gest, dar privind de sus nu facem decat sa zgariem "cutia misterelor". Ei isi fac treaba nestingheriti...

Bolovanul "nebuniei" a ajuns asa de mare incat rupe tot in calea lui. Clar, la nivelul la care suntem nu avem fortele necesare sa-l spargem si tot ce putem face e sa ne concentram pe perioada de dupa crash (sub orice forma o sa fie...). Ca va fi in 2012, 2015 etc....nu mai conteaza! Am fost avertizati demult ca va fi...
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Urban

Citat din: Xanadron din  04 Octombrie 2010, 01:35:32
Evident ca doar viitorul (apropiat, zic eu, si nu anii 2055 sau 2113) ne va arata cine a avut (pre)viziuni mai fidele, dar asta nu ne impiedica sa... pritocim fiecare versiunea lui de viitor, influentat evident si de varianta lui de trecut/istorie "neoficiala".
Zona in care subscriu ipotezei tale de coagulare a Retzelei Globale (cu nucleu monarhic, dar si... monahic, al primilor "intermediari dintre Ceruri si Turma"), dar inglobind treptat si parghiile actualului complex industrial-militar-bancar (nu mai repet decit "micul detaliu" al detinerii in proprietate de catre familia regala britanica a circa 16% din suprafata uscatului Terrei).

Actualul complex militaro-industrial-bancar nu este inglobat treptat ci a fost "creat" treptat de catre familiile regale pentru a le sustine activitatile de control asupra populatiei...ele apartin de la inceput familiilor regale...si sunt parghiile prin cale ele au obtinut si detinut controlul asupra maselor..Statele sunt inventii exclusiviste ale organizatiilor elitiste monarhale....
Razboiul intre grupurile de interese din Vest si Yakuza nu este reprezentativ in conflictul dintre Reteaua Globala si Organizatiile Secrete locale...
De ce?
Simplu, Reteaua Globala prin Banca Mondiala, ONU, NATO, Societati de Asigurari si altele, detin controlul absolut asupra intregului pamant...Ce fac aia pe tarlaua lor nu are nici o influenta pe plan global.
Mai mult, organizatiile secrete izolate local daca vor sa isi manifeste influenta in exteriorul zonei lor de control vor avea nemijlocit de a face cu Reteaua Globala si nu se vor putea alia cu alte organizatii locale..toate relatiile cu exteriorul, comertul, asigurarile, transfer bancar, totul se face prin Reteaua Globala....Razboiul este deja pierdut...
Pe de alta parte toate cunostiintele pe care le avem noi despre Organizatii Secrete, Reteaua Globala NWO, bunkere, programe secrete, proiecte secrete, programe sociale, 2012, etc...ne-au parvenit ca urmare a pierderilor de informatii din razboiul psihologic ce este dus intre acesti doi poli de putere (reteaua globala si organizatiile secrete).
Aceste pierderi colaterale ne dau noua puterea de a iesi de sub controlul informational....si aceasta libertate obtinuta reprezinta slabiciunile Noului Sistem Mondial.
Libertatea si cunostiintele noastre fac imposibila aplicarea proiectului de control si manipulare la nivel global...Ei au pierdut razboiul pentru ca noi deja STIM...asta va face ca sa se prabuseasca sistemul Noii Ordini Mondiale.

mr

Citat din: Urban din  04 Octombrie 2010, 14:19:06
Actualul complex militaro-industrial-bancar nu este inglobat treptat ci a fost "creat" treptat de catre familiile regale pentru a le sustine activitatile de control asupra populatiei...ele apartin de la inceput familiilor regale...si sunt parghiile prin cale ele au obtinut si detinut controlul asupra maselor..Statele sunt inventii exclusiviste ale organizatiilor elitiste monarhale....
Razboiul intre grupurile de interese din Vest si Yakuza nu este reprezentativ in conflictul dintre Reteaua Globala si Organizatiile Secrete locale...

Asta e varianta moderna a "armelor". Razboiul e din vremuri stravechi...

Citat din: Urban din  04 Octombrie 2010, 14:19:06
Pe de alta parte toate cunostiintele pe care le avem noi despre Organizatii Secrete, Reteaua Globala NWO, bunkere, programe secrete, proiecte secrete, programe sociale, 2012, etc...ne-au parvenit ca urmare a pierderilor de informatii din razboiul psihologic ce este dus intre acesti doi poli de putere (reteaua globala si organizatiile secrete).
Aceste pierderi colaterale ne dau noua puterea de a iesi de sub controlul informational....si aceasta libertate obtinuta reprezinta slabiciunile Noului Sistem Mondial.
Libertatea si cunostiintele noastre fac imposibila aplicarea proiectului de control si manipulare la nivel global...Ei au pierdut razboiul pentru ca noi deja STIM...asta va face ca sa se prabuseasca sistemul Noii Ordini Mondiale.

De acord cu aceste idei. Numai ca, in economia "luptei", ele sunt precum cuiul lui Pepelea. Stiind ca nu pot impune dominatia globala totala la nivel ideologic, vor accelera totul in plan fizic iesind la lumina cu toate planurile negre. Atunci va fi adevaratul moment in care se va transa totul. Cel putin asa cred ca vor gandi ei.
Practic, isi vor accelera singuri crash-ul orbiti de dorinta de dominare cu orice pret.
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

kenjiro

China Wants Its Own 'New World Order' To Oppose US Version

Citat
Wang urged the need to close the global gap between rich and poor nations which, he said, created the breeding grounds of poverty, resentment and hatred from which terrorism sprang.

"Fighting terrorism needs to address both its symptoms and root caused" he said. "... An important prerequisite in this connection is to resolve the question of development and narrow the gap between the (global) North and the South."

He concluded his speech by making clear China did not believe the current world order could produce lasting peace and prosperity, and that it was ready to establish far-reaching ties with other nations to create a "fair and equitable new world order" that would.

Source:
http://www.rense.com/general19/oppo.htm

adrian75

Informatia oricat de buna ar fi ea,nu foloseste la nimic daca nu este corect folosita.Miza este enorma,iar cei care au reusit sa ajunga in posesia acestor informatii,ce putere au ei in mod real? Cati oameni se bucura de aceasta libertate...cati oameni detin aceste informatii care impiedica instaurarea noii ordini mondiale...cati sant...un milion....zece milioane...? ce facem cu ceilalti pana la 6 miliarde? Aceasta imensa masa de oameni care nu stie si care...si mai rau ...nu vrea sa stie...cu ei ce facem? De partea cui vor fi? Marea masa a oamenilor e foarte posibil sa isi doreasca noua ordine mondiala,e cumva cam ca la alegerile de la noi...votezi,insa habar nu ai pe cine votezi... Exista vreun plan concret impotriva celor care se pregatesc sa instaureze noua ordine? Cei care au libertatea si detin,informatiile si vor sa lupte sant coordonati cumva? Deocamdata totul este la nivel de declaratie si...speranta. Greul inca nu a inceput!

Xanadron

Citat din: kenjiro din  04 Octombrie 2010, 19:56:26
China Wants Its Own 'New World Order' To Oppose US Version

Source:
http://www.rense.com/general19/oppo.htm
Hai ca, incet-incetisor, vad ca ne departam de tematica topicului, in care 2012 e totusi un reper major - chear :wink: daca nu-i musai sa spunem precis dac-or sa fie sau nu explozi :| Minore sau Majore. :D

Relatia sino-americana e insa importanta-n perspectiva lui 2012, extrem de complexa si, aparent, tensionata - din 1001 motive, dintre care cel mai important e deficitul comercial major (in favoarea Chinei, evident), din care decurge nemultumirea chinezilor, care primesc de-o buna vreme in schimbul muncii/produselor lor, bune-rele cum or fi, dar... multe, :-P doar hirtii cu valoarea in curs de prabusire prin supratiparire fara acoperire-n nimic (bonuri de tezaur etc) din partea unei Americi constant mai ineficiente - pina si pe teatrele de razboi atit de aberant deschise-n Irak sau Afganistan. Motiv pentru care chinezii au inceput sa propuna din ce in ce mai insistent o noua valuta globala comerciala, in locul "obositului" (petro)dolar.

Sint voci care sustin insa o complicitate "subversiva" a celor doua guverne in operatiunea de planificare a apropiatului WW-III - chestie pe care inclin sa n-o cred insa, in spiritul "contrelor" reale detaliate de catre unul ca economistul canadian (fost editor-sef Forbes) Benjamin Fulford, expert si chiar traitor in zona Japonia/Asia si ale carui asertziuni si/sau avertismente - repet, reale si nu doar pertinente, emise din pozitia de purtator de cuvint a unei adevarate Cabale de Organizatii Secrete Asiatice - sint atit de nebagate-n seama.

Xanadron

Citat din: adrian75 din  04 Octombrie 2010, 21:33:50
Exista vreun plan concret impotriva celor care se pregatesc sa instaureze noua ordine? Cei care au libertatea si detin,informatiile si vor sa lupte sant coordonati cumva? Deocamdata totul este la nivel de declaratie si...speranta. Greul inca nu a inceput!

Da, culmea-i ca exista (pe linga postarile noastre de-aici, evident ;)).

Dac-ar fi sa-l credem pe numitul Benjamin Fulford, 60.000 de asasini profesionisti  8-) ai Yakuzei japoneze/Triadelor chineze sint pregatiti sa treaca la represalii dure (mai pe romaneste - omorirea a cit mai multi din cei circa 10.000 de "virfuri" ale Retzelei Globale NWO) - evident ca in cazul in care un anumit "ultimatum asiatic" nu va fi respectat de astia din urma.

Numitul BF a demonstrat cumva indirect organizarea si nivelul extrem de ridicat al... informarii organizatiilor astora asiatice asa-zis "mafiote" prin intervievarea deloc programata a unui celebru NWO-man :evil: pe numele lui David Rockefeller, care venise-n Japonia acum vreo 3 ani total "incognito" cica.... Nu si pentru Yakuza, insa. :-P

Mos Google va poate detalia problematica - pe portalul Project Camelot chiar si-n romaneste, daca nu ma insel. Sau in alte parti:

http://video.google.com/videoplay?docid=-1817975223009128599#

Nox

Eu stau și mã minunez Mã intrigã faptul cum puteți voi sã filtrați semnalul de atât zgomot și apoi sã mai și lãudați cã vedeți în High Definition.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

abyss

Cred cã se pierde din vedere mult latura spiritualã a poveºtii. Trezirea spiritualã nu are absolut nici o legãturã cu aflarea vinovaþilor ori cu o eventualã pedepsire a lor. Am fost manipulaþi mii de ani prin exact acest gen de poveºti nebune ºi sinistre a cãror rezolvare nu-ºi gãseºte nici un rost dacã nu schimbãm ºi conºtiinþa care le-a generat. Trebuie manifestatã o alegere clarã în paralel cu o viziune depre viitor diferitã de cea cu care suntem bombardaþi acum. E simplu... Vizualizaþi un alt viitor ºi lãsaþi-vã atraºi cu încredere cãtre el. Lãsaþi povara sufletului sã-ºi ia zborul, simþiþi aceasta... ºi bucuraþi-vã de libertate. Asta e cheia. Nu mai luptati pe terenul lor. Nu le mai ascultaþi chemarea lugubrã... Sursa rãului e infinitã cãci nu se aflã în timpul ºi spaþiul nostru ci în afara lui, acolo unde se aflã ºi sufletul nostru.

Serban M

Parerea mea este ca nu exista cale de a devenii liber in dimensiunea actuala unde instinctele primare joaca un rol decisiv, unde puterea e scopul suprem al vietii. Mereu vor exista manipulatori si asa zisi salvatori.

Libertate va fi atunci cand vom evolua toti si vom intelege ca suntem unul.

Xanadron

Citat din: Nox din  04 Octombrie 2010, 22:48:57
Eu stau și mã minunez Mã intrigã faptul cum puteți voi sã filtrați semnalul de atât zgomot și apoi sã mai și lãudați cã vedeți în High Definition.

"Citirea printre rinduri" inseamna doar capacitatea de filtrare a informatiilor plauzibile (macar) din tsunami-ul asta de date care altfel bine zici ca ne-ar asfixia neuronul, Nox!!!

Dar, pe bune acum: ce-ai vrea sa facem, in loc sa "puricam" mai tot ce apare in domeniile conexe targetului Rufon? Sa tacem milc, ca sa nu fim cumva suspectati de lipsa umilintzei/modestiei?! :lol:
Pai atunci ar trebui sa stam pe la manastiri, nu (si) pe forumul asta!!!  :-P

Asa ca (eu cel putin) nu ma laud cu capabilitati HiFi-Vison-3D de Tata Omida, :-D ci doar cu un grad mai ridicat un pic al atentziei raportat la medie... Cit despre concluziile/scenariile/ipotezele consecutiev "filtrarii", nu (mi) le cred deloc infailibile - cum am mai spus p-aici, doar Nea Cronos le poate valida. Sau nu. :roll:

P.S. (@@biss) : Decelarea/analiza "semnelor negativist-cataclismice" nu inseamna automat si subscrierea la ele si nici macar (auto)sugestionarea in directia mesajului lor cumva nefast. Fie si doar fiindca mecanismul "autoimpregnarii pozitiviste" atit de plastic descris de tine e clar preferabil.

abyss

Eu am dorit sã sugerez beneficiile echilibrului interior. Cam ce ai descris ºi analizat ºi tu, xanadron.

Sunt de acord cu tine Sirius, aºa ar trebui sã fie. Însã o luminã puternicã va genera ºi umbre puternice... Altfel nu am cunoaºte cã e luminã.