Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

OZN [Bucuresti] [22.08.2007]

Creat de Unidentified, 29 August 2007, 19:59:01

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Nox

Unidentified, concluzia e simpla, a zis-o si alx. Avem prea putina informatie ca sa ne dam seama de ce ar putea sa fie... asa ca ar putea fi orice.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Unidentified

Citat din: OzN_HunteR din  31 August 2007, 11:05:02
Am putea vedea si noi filmuletu ?

filmuletu' e in primul post convertit...

Citat din: Rayden din  31 August 2007, 08:21:04
Unidentified

daca zici ca avea o forma oarecum piramidala...ce sa zic..mai pot fi si baloane meteo sau de alte tipuri inkise la culoare care au diverse scopuri..masurarea presiunii, a radiatiilor, poate chiar un fel de aparat de spionaj..culoarea inkisa se datoreaza faptului ca in interior contine un gaz mai usor k aerul intr-o anumita concentratie , culoare (care privita de soare incalzeste mai mult sau mai putin ..) ce ajuta la mentinerea "aparatului" la o anumita inaltime "optima" pentru realizarea sarcinilor care le are..
daca e sa ne legam neaparat de fen ozn..pot spune ca sunt destule cazuri in care obiectele neidentificate aveau o forma apropiata de ce ai vazut tu..
asa ca..pana la urma urmei..poate fi orice..
poate mai apare cineva care a vazut ..ce ai vazut si tu..si vom avea mai multe informatii...

pana atunci..multa bafta ! :-D

asa e rayden, sunt sanse mari sa fi fost un tip de balon mai ciudat sub acea forma sau poate altceva. Daca mai apare cineva cu niste poze sau film atunci ar fi excelent.

Citat din: Arckadii din  31 August 2007, 11:30:37
Unidentified, sti ceva? Daca nu accepti sugestii, la ce mai postezi? Cum vrei sa ne dam seama ce e la calitatea la care ai postat filmuletul. Am filme facute cu camera video in care de abia iti poti da seama de forma si dimensiunile obiectului si tu vii cu un "guguloi negru" in format 3GP si ma mai si ataci ca nu citesc posturile anterioare. Dimpotriva, chiar le citesc ca sa vad daca nu cumva cineva ataca subiectul intr-un mod gresit, daca nu sunt atacuri la persoana etc. In plus subiectul ma intereseaza. Insa vad ca ai o lipsa de bun simt iesita din comun. Afla deci singur ce ai filmat.

Ark

:D
Am zis ca accept sugestii dar declaratii de genul 'ala e satelit' e chiar o gluma in cazul asta. Oricine ce ar fi citit ce s-a scris cred ca-si dadea seama ca satelit nu avea cum sa fie plus ca e aproape imposibil sa filmezi un satelit cu un k750i.
Ce sa mai comentez ca postul tau e copilaros...

Citat din: bluemoon8520 din  31 August 2007, 11:53:13
Unidentified, concluzia e simpla, a zis-o si alx. Avem prea putina informatie ca sa ne dam seama de ce ar putea sa fie... asa ca ar putea fi orice.

asa este bluemoon, este o concluzie logica din punctul vostru de vedere. nici eu nu ma hazardez sa declar ca au fost extraterestrii dar cine stie pana la urma.

numai bine